Nyitvatartás

Hétfő9:00-12:00
Kedd9:00-12:0013:30-17:00
Szerda9:00-12:0013:30-17:00
Csütörtök  9:00-12:00
Péntek9:00-12:0013:30-16:00
SzombatZÁRVA

Aktuális

Jelenleg cégünknél az ügyfélfogadás szünetel, rendelését leadhatja a 30/249-16-55-ös telefonszámon, vagy e-mailen.


 

Kiskunfélegyháza, Deák Ferenc u. 6.

Tel.: 30/249-16-55 - e-mail: 


Szórólapok

Vállaljuk egyedi szórólapok igény szerinti elkészítését az egyszerű, sima egyszínestől a legmagasabb technológiát igénylő kivitelig A/6-os mérettől egészen az A/3-as méretig, illetve igény estén bármekkora méretben is.

Saját szórólap készítése egy hatékony módja saját termékeink, szolgáltatásaink reklámozásának. A szóróanyagok elkészítése során törekszünk a könnyen olvashatóságra és a vizuális hatások használatára.

Papírkészletünkből kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet! A 80 g-os hófehér papírtól a különlegesen bordázott kreatív papírokig, az anyagában színezett neon színektől a speciális felületű papírokig széles palettával állandó készlettel állunk rendelkezésére.

Ön megálmodja, mi megtervezzük a számára legelfogadhatóbb és figyelemfelkeltő szórólapját. ....mert a jó szórólapnál nincs hatékonyabb reklám!

Mielőtt tervezne, kérjen árajánlatot és biztosíthatjuk, hogy megtalálja nálunk az Ön számára megfelelő árfekvésű kivitelt.

A szóróanyag ára több dologtól is függ. Elsősorban a mérettől, oldalszámtól és kivitelezési igényétől. Ezekre az adatokra mindenképpen szükségünk van ahhoz, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni.

Természetesen itt is arra törekszünk, hogy a többi szolgáltatásunkhoz hasonlóan a minőségi munka mellett kedvező árat tudjunk biztosítani.

Amennyiben legkevesebb 500 db-ot rendel, úgy szerkesztési költséget nem számolunk fel.

Egyedi tervezést igénylő szórólap elkészítéséhez kérje munkatársunk segítségét, árajánlatát.

Nagyobb mennyiségű rendelés esetén a szórólapokat a kívánt kicsomagolási tételekben zsugorfóliázzuk!

:::főoldal:::     :::árajánlatkérés:::

Áraink bruttó árak, melyek 27%-os ÁFA-t tartalmaznak és magyar forintban értendőek!

A honlapunkon található e-mail címek reklám, illetve marketing célokra nem használhatóak. A Tóth Papír Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

Tóth Papír Kft. - Cégjegyzékszám: 03-09-119030

Bács-Kiskun megyei Bíróság, mint Cégbíróság


© Tóth Papír Kft. - Minden jog fenntartva.
Tóth Papír Kft.