Nyitvatartás

Hétfő9:00-12:00
Kedd9:00-12:0013:30-17:00
Szerda9:00-12:0013:30-17:00
Csütörtök  9:00-12:00
Péntek9:00-12:0013:30-16:00
SzombatZÁRVA

Aktuális

Jelenleg cégünknél az ügyfélfogadás szünetel, rendelését leadhatja a 30/249-16-55-ös telefonszámon, vagy e-mailen.


 

Kiskunfélegyháza, Deák Ferenc u. 6.

Tel.: 30/249-16-55 - e-mail: 


Teljeskörű nyomdai kivitelezések

Nyomdai kivitelezés alatt értünk minden olyan szolgáltatást, mely a már megtervezett anyag előkészítése után, a kézzel fogható kiadvány megvalósítására, megkreálására vonatkozik.

Ilyen szolgáltatások például a nyomtatás, mely lehet digitális, ofszet, vagy szitanyomás. A digitális nyomtatást általában kispéldányszámú kiadványoknál szokták alkalmazni, mivel a legtöbb esetben gyorsan, minél hamarabb el kell vele készülni. Ofszet nyomtatást pedig azon esetekkor szokták használni, mikor nagypéldányszámú kiadványt kell előállítani, mivel ez az eljárás így sokkal gazdaságosabb, mintha digitális nyomtatási eljárást használnák.

Általában ez a mennyiségi küszöb 500 példánynál szokták meghatározni. (mérettől függően)

A szitanyomást pedig akkor szokták alkalmazni, hogyha kiváltképp fontos a kiadvány aprólékos szépsége, illetve, hogyha különleges papírt használunk. Ilyenkor a látványt a festékek vastagsága és színe fogja leginkább meghatározni.

A nyomdai kivitelezési munkálatok körébe tartozik még például a kötészet is. Ilyen lehet a biegelés, ami az átlagosnál vastagabb papíroknál, kartonoknál szoktak alkalmazni. A hajtás és a beigelés a kinyomtatott anyagot a végső felhasználási formájára alakítja, ez utóbbival megakadályozva a papír megtörését. A hajtás esetében egyszerűen a kinyomtatott anyagot a végső méretére, formájára hajtják. Tűzéskor pedig egyszerűen az íveket rögzítik egymáshoz.

Az irkafűzés technikáját akkor alkalmazzák amikor kisebb terjedelmű kiadványokat, drótkapcsokkal fűznek össze.

Amennyiben úgy érzi, hogy elképzeléseinek megvalósításához nyomdai kivitelezés szükséges, forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére és segítségére leszünk: tanácsadással, szerkesztési- nyomdai ajánlatokkal.

:::főoldal:::     :::árajánlatkérés:::

Áraink bruttó árak, melyek 27%-os ÁFA-t tartalmaznak és magyar forintban értendőek!

A honlapunkon található e-mail címek reklám, illetve marketing célokra nem használhatóak. A Tóth Papír Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

Tóth Papír Kft. - Cégjegyzékszám: 03-09-119030

Bács-Kiskun megyei Bíróság, mint Cégbíróság


© Tóth Papír Kft. - Minden jog fenntartva.
Tóth Papír Kft.